grupna

Сарадња са истраживачким центром за одбрану и безбедност

У току данашњег дана, најуже руководство Академије националног развоја и истраживачког центра за одбрану и безбедност су потписали меморандум о сарадњи и усагласили ставове у вези будуће сарадње у области образовања и узајамног јачања капацитета њихових организација.

20nov 006

Заједничком састанку су присуствовали Александар Марић, Милош Тишма у име Центра,  док су Академију представљали Филип Чолаковић, Павле Дракућ и Милан Станковић.

Током састанка излагани су будући пројекти, вршена је размена искустава у области кадровске политике и људских русурса.
Договорена је и посета представника АНР-а инстраживачком центру.

“Посебно нам је драго да ширимо сарадњу, вршимо размену искустава и заједнички радимо и надограђујемо организације, веома је битно да у данашње време организације цивилног друштва сарађују, пре свега познајући све потешкоће и отежавајући околности приликом функционисања ОЦД.  Заједничким напорима ћемо бити ближи постизању  циљева за опште добро грађана Репбулике Србије”,  рекао је Филип Чолаковић, председник Управног одбора Академије национланог развоа.

ja

“Академија интензивно наставља своје пројектне активности, постајући битан партнер организацијама цивилног друштва и тежи укључивању у све поре друштвеног живота Србије у којима може уз подршку партнерских организација дати значајан допринос.
Сматрамо да је сарадња са истраживачким центром за одбрану и безбедност битан корак за обе организације и да ће бити настављена успешна сарадња”, стоји даље у саопштењу Управног одбора Академије националног развоја.

 

Posted in Uncategorized.