detekcija

Прослеђујемо позив на семинар: детекција лажи

Посебна нам је част да проследимо позив партнерске организације, Друштва за развој и подстицај психологије и медија ОДИГОС из Новог Сада, на програм који за циљ има да обезбеди стицање основних знања о лажи као психолошком феномену, тренинг у примени и интерпретацији техника које се најчешће користе у детекцији лажи.

КУРС ЗА ЉУДСКОГ ДЕТЕКТОРА ЛАЖИ
0.4.04.2015.-0.5.04.2015 Београд

dostan

Едукацију води Немања Достан – дипл. психолог, саветник у
психотерапији и хипнотерапеут, оснивач и председник Друштва за развој и подстицај психологије и медија „Одигос“ из Новог Сада. Аутор је и водитељ едукација из невербалне комуникације, психологије манипулације и психологије људских односа. Одржао је преко 50 едукација како у Србији, Хрватској, Босни и Херцеговини и Македонији.  Едукације су намењене и прилагођене струкама које су везане за рад са људима, али и онима који желе да искористе знање из ових области у свакодневном животу. Значајније едукације је држао у склопу:  Интернационална полицијске асоцијације БиХ, Граничне полиције БиХ, Царитас Мостар, Удруге психолога Вуковарско сремске жупаније. Иза себе има мноштво чланака и телевизијских гостовања на теме везане за манипулације у свакодневном животу, невербалне комуникације и терапије. Тренутно ради као едукатор, саветник у психотерапији, људски детектор лажи, хипнотизер- хипнотерапеут, консултант и као терапеут волонтер у Центру за ратну трауму. Члан је интернационалне полицијске асоцијације и интернационалне хипнотерапијске асоцијације. Пише две књиге из психологије манипулације и приручник за људског детектора лажи.

Програм траје два дана и обухвата 16 сати групне едукације и још 4 сата индивидуалне онлине едукације током које се врши супервизија и даља едукација.

За више детаља посетите:

http://nemanjadostan.com/

Пријаве трају до 01.04.2015. године.

Posted in Uncategorized.